Wysyłka czekolady w okresie letnim - przesyłka chłodzona

Z uwagi na podwyższone temperatury w okresie letnim, gdy na termometrach jest już więcej niż 20 °C, wszystkie przesyłki są odpowiednio zabezpieczone. Co to znaczy?
  • do każdej przesyłki dodawany jest wkład chłodzący - nasza obsługa dobiera ilość i rozmiar wkładu do wysyłanej zawartości (taki wkład można oczywiście użyć wielokrotnie),
  • dodatkowo, czekoladki są spakowane w specjalną torbę termiczną, która zabezpiecza nie tylko przed zbyt wysoką temperaturą, ale także przed uszkodzeniami mechanicznymi. 
Pamiętaj, efekt utrzymania temperatury wewnątrz kartonu zbiorczego jest uzależniony od temperatury zewnętrznej i czasu dostawy, na które niestety nie mamy wpływu. Staramy się jednak dbać o każdy szczegół a wieloletnie doświadczenie w tej kwestii sprawia, że praktycznie wszystkie paczki docierają do Was w należytym stanie. 
Nasze rodzinne studio przeniesie Cię w świat personalizowanej czekolady. Szukasz nieszablonowego upominku firmowego? Marzy Ci się czekolada spersonalizowana pod ciebie? Wprowadzasz nowy produkt i chcesz zrobić coś niezwykłego, aby zachwycić klientów? Napisz do nas i sprawdź, co możemy razem stworzyć!
Specjalne okazje wymagają wyjątkowych działań.
Kontakt
Studio Słodyczy
ul. Rolna 17
05-220 Zielonka
tel: +48 504 253 803
tel: +48 501 782 176

© Studio Graficzne Agnieszki i Grzegorza Głowienka

W naszej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej przeczytasz w naszej Polityce prywatności.
Akceptuję